Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 01-10-2018 | Article Rating | (0) reacties

Hoe flexibel is jouw brein?

Hoe flexibel is jouw brein? Veranderen vraagt veel van ons. Vaak schrikken we even terug en denken we eerst aan alles wat we kunnen verliezen. Maar het kan veel leuker. Het webinar van de maand van SkillsTown nodigt je uit om zelf stappen te maken zodat veranderen aangenamer kan worden. Iedereen zou de marathon kunnen lopen. Je moet er natuurlijk wel voor trainen en de eerste keer levert dat spierpijn op. Dat is bij ‘Beter leren veranderen’ ook. Maar doorzetten loont.

Over de expert 
Frans Bosch is spreker, trainer en docent. Hij helpt graag mensen bij veranderingen. Als docent aan een International Business School biedt hij studenten een andere benadering van Sales. Als trainer helpt hij grote bedrijven, bijvoorbeeld bij het bevorderen van veilig gedrag. Daarnaast is hij actief in het theater, o.a. met een solovoorstelling over tolerantie.

Kosteloos dit webinar volgen
Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.