Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 06-08-2018 | Article Rating | (0) reacties

BeOne Development biedt gratis Phishing Test

BeOne Development biedt gratis Phishing Test

BeOne Development, het toonaangevende securitybedrijf in digitale bewustwording en leeroplossingen, biedt met partner Alert Online de gratis Nationale Phishing Test aan. Een initiatief in het kader van de European Cyber Security Month, in het leven geroepen om bewustwording van cybersecurity en phishing binnen het Nederlandse bedrijfsleven te verhogen.

Met de Nationale Phishing Test krijgen organisaties van 50 of meer medewerkers de mogelijkheid om een gratis phishing simulatie uit te voeren binnen hun organisatie. Daarbij krijgen medewerkers gesimuleerde phishing e-mails, waarmee de organisatie kan testen of medewerkers phishing herkennen en waarmee ze weerbaar worden gemaakt tegen toekomstige aanvallen. Na afloop van de simulatie krijgen alle deelnemers een rapportage waarbij ze de uitslag van de test kunnen vergelijken met sectorgenoten. De resultaten zijn niet herleidbaar naar individuele personen of organisaties.

Geïnteresseerden die willen deelnemen aan De Nationale Phishing Test kunnen zich aanmelden via een speciale website.

Bron: Emerce


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.