Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 17-07-2018 | Article Rating | (0) reacties

Hoe bind je talent succesvol aan je organisatie?

Hoe bind je talent succesvol aan je organisatie?

De maatschappij verandert snel. Door de komst van internet en de snelheid waarop onze economie nu functioneert volgen trends elkaar snel op, zijn we sneller geïnformeerd en krijgen we veel real-time informatie. Dit heeft ook invloed op ons werk. We weten namelijk altijd wat er te koop is buiten onze scope.

Voor organisaties betekent dit dat ze flexibel moeten kunnen schakelen. De concurrentie kan immers letterlijk in het moment met ons meekijken wat we doen. Dit vergt een duidelijke strategische visie op organisatie- en talentontwikkeling.

Het heeft ook invloed op de wijze waarop we omgaan met personeel en hoe we talent werven en binden aan onze organisatie. De arbeidsmarkt is krap en de concurrentie is groot als het gaat om vinden en behouden van de juiste talenten. Gelukkig is het niet zo dat de X en Y generatie enkel bestaat uit jobhoppers. Sterker nog, ze zoeken veelal dezelfde dingen als hun ouders: een leuke werksfeer, mogelijkheden om te groeien en vooral de kansen om hun vakkundigheid te laten zien.

In ons gratis whitepaper behandelen we vijf succesfactoren waarmee je talent succesvol aan je organisatie bindt. Download hier het whitepaper.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.