Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 05-03-2018 | Article Rating | (0) reacties

Succesvolle actie laat provinciemedewerkers online leren

Succesvolle actie laat provinciemedewerkers online leren Een succesvolle actie met vouchers voor een online leerabonnement heeft ervoor gezorgd dat 350 provinciemedewerkers een jaar lang toegang hebben tot honderden online leeroplossingen. In samenwerking met SkillsTown deelde het A&O-fonds Provincies 350 vouchers uit waarmee provinciemedewerkers een jaar lang gebruik kunnen maken van het Skills2Perform abonnement.

SkillsTown is trots op een samenwerking als deze. Hans Schuurmans, CEO SkillsTown, vertelt: "Met dit soort projecten maken we online leren nog laagdrempeliger. Het doet SkillsTown goed dat een actie als deze zo positief ontvangen wordt bij de provincies."

Provinciemedewerkers konden zich online inschrijven voor deze actie. In eerste instantie werden er 250 vouchers aangeboden. Deze waren binnen twee dagen allemaal vergeven. Vanwege het grote succes werd er besloten om nog eens 100 vouchers uit te delen. Op 12 februari om 10:00 uur startte de inschrijving. Deze vouchers waren binnen een half uur uitgedeeld.

Hedwig Oppenheim, project- en communicatiemedewerker bij het A&O-fonds Provincies, is blij dat de actie zo’n groot succes was. "We hadden wel verwacht dat de actie populair zou zijn, want ons e-learningaanbod is al jarenlang in trek. Maar dat de vouchers zo snel vergeven waren, was een leuke verrassing."

Peter Smits, directeur van het A&O-fonds en bedenker van de actie, verklaart waarom de interesse zo groot is: "Het is een fantastisch pakket aan opleidingen en het is makkelijk toegankelijk. Je kunt op elk moment en elke plaats de cursus volgen die jij wilt. Voor de provinciemedewerkers was dit een unieke kans om toegang te krijgen tot een groot aanbod aan cursussen, waarmee ze kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. En de medewerkers die geen voucher hebben weten te bemachtigen? Die hoeven niet stil te zitten. Zij kunnen gebruik maken van ons standaard e-learningaanbod."

Meer informatie over deze actie?
Neem contact met ons op.

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.