Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 10-10-2017 | Article Rating | (0) reacties

Startup Soofos met all-you-can-learn-model

Startup Soofos met all-you-can-learn-model

 

Na GoodHabitz, NewHeroes en inBrain - om er een paar te noemen - voegt de Nederlandse startup Soofos zich bij de aanbieders die een all-you-can-learn model aanbieden waarmee bedrijven en ZZP’ers onbeperkt toegang krijgen tot online cursussen. Bij Soofos Zakelijk kan voor een vast bedrag per maand gekozen worden uit tientallen cursussen.

Soofos motiveert zijn bestaansrecht door te melden dat bedrijven jaarlijks meer dan 3 miljard euro besteden aan de ontwikkeling van hun werknemers. Waarbij steeds vaker gebruik wordt gemaakt van e-learning. Volgens Soofos vond in 2012 nog 9 procent van de ontwikkeling via e-learning plaats; in 2016 is dit aandeel gestegen naar 25 procent; 50 procent van de werknemers vindt e-learning de toekomst.

En zoals het een startup betaamt, heeft ook Soofos een uitgesproken mening over de markt. Volgens oprichter Anton Verkooijen slaan de meeste aanbieders van e-learningcursussen volledig de plank mis. “Het aanbod van hun trainingen bestaat voornamelijk uit cursussen gericht op zakelijke skills en vaardigheden. Aan de wens van werknemers om zich persoonlijk te ontwikkelen wordt te weinig aandacht besteed.” Niet elke aanbieder zal het daar - voorzichtig gezegd - mee eens zijn.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 13-03-2018

Is 360 VR de heilige graal ?

Wat is 360 virtual reality? En wat kun je ermee? Een beschouwing van Helma van den Berg van Let's Learn.