Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van aNewSpring | 21-06-2017 | Article Rating | (0) reacties

aNewSpring breidt blended learning mogelijkheden uit met Release 69

aNewSpring breidt blended learning mogelijkheden uit met Release 69 aNewSpring maakt het met hun meest recente update (release 69) mogelijk om live evenementen direct in een leertraject in het leerplatform te plaatsen. Of het nu gaat om een 1-op-1 gesprek, een webinar, een examensessie of een klassikale bijeenkomst, elk evenement kan deel uitmaken van de online ‘learning journey’ in aNewSpring.

Aanbieders van blended learning training kunnen vanaf vandaag het platform gebruiken om elk type evenement te beheren. Het maakt daarbij niet uit of het evenement online of offline plaatsvindt.



Rik Achterberg, Product Designer bij aNewSpring is erg trots op de update van het platform:

“Tot vandaag konden externe evenementen niet worden opgenomen en beheerd in aNewSpring. Cursisten konden zich niet via aNewSpring inschrijven voor externe evenementen. Aangezien veel van onze klanten gebruikmaken van ons leerplatform om blended learning aan te bieden is het ontzettend fijn als externe evenementen te beheren zijn in ons leerplatform. Met de komst van de huidige release kunnen beheerders en begeleiders alle gebeurtenissen op één plaats beheren. Ze krijgen inzicht in wie er welke sessie bijwoont en kunnen deze informatie gebruiken om nieuwe leeractiviteiten vrij te geven op basis van aanwezigheid of de behaalde score.”

"We zijn erg enthousiast over deze release. Het ontwikkelteam lanceert elke zes weken een nieuwe versie van ons platform. Bij elke sprint (ons ontwikkelteam maakt gebruikt van de scrum-methodiek) wordt er besloten hoeveel tijd er besteed wordt aan nieuwe features en hoeveel tijd er gepland wordt om huidige features te verbeteren. Release 69 introduceert ‘Events’. Dit is een hele belangrijke nieuwe functie omdat veel van onze klanten deze feature kunnen gaan gebruiken voor hun blended learning trajecten.”
vertelt Corjan Bast, Content Hero bij aNewSpring.

Op de website van aNewSpring zijn verschillende video’s over de nieuwe mogelijkheden te vinden en is bovendien de nieuwe functionaliteit beschreven in de product-tour.

Over aNewSpring
aNewSpring biedt opleiders een innovatief leerplatform aan dat hen in staat stelt blended learning te maken en te verspreiden. Het platform zet de deelnemer centraal en biedt talloze mogelijkheden om learning journeys te ontwikkelen met adaptive learning en social learning elementen.

Meer dan 400 klanten gebruiken aNewSpring om professionals een inspirerende learning journey te bieden. Ruim een miljoen mensen hebben een learning journey ervaren via het aNewSpring platform.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.