Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van aNewSpring | 13-02-2017 | Article Rating | (0) reacties

aNewSpring behaalt ISO 27001 certificering

aNewSpring behaalt ISO 27001 certificering aNewSpring, aanbieder van het leerplatform voor opleiders, heeft de ISO 27001 certificering behaalt. De certificering toont aan dat het proces voor het ontwikkelen en het gebruik van het leerplatform voldoet aan de internationale standaard voor informatiebeveiliging.

Wanneer opleiders op zoek zijn naar een leerplatform, Learning Management Systeem (LMS) of authoring tool, is de veiligheid een belangrijke factor. Om de veiligheid te waarborgen heeft aNewSpring een information security management systeem (ISMS) ingevoerd. Dit houdt in dat er wordt beschreven hoe er met informatiebeveiliging wordt omgegaan en de verschillende bedrijfsprocessen worden getoetst. DNV GL heeft het ISMS beoordeeld en goedgekeurd. Informatiebeveiliging is voor aNewSpring erg belangrijk aangezien het leerplatform voor klanten een bedrijfskritische tool is.

‘Veiligheid van gegevens is belangrijk voor onze klanten. Intern zijn we ervan overtuigd dat we een betrouwbaar bedrijf zijn om mee samen te werken. We hebben onze processen zorgvuldig ingericht en we blijven ernaar streven om deze te verbeteren. Maar zonder een certificaat is het moeilijk om dit aan de buitenwereld te bewijzen.’, vertelt Marlijn van de Kerkhof, Process and Quality Assurance Manager bij aNewSpring. ‘De certificering maakt het ons mogelijk om te zeggen: Kijk, hier is het bewijs dat we een betrouwbare partij zijn.’

‘De ISO 27001 certificering heeft alles te maken heeft met continue verbetering en dit vervolgens onderdeel te laten uitmaken van je proces. Continue verbetering is een kernwaarde van aNewSpring dus er was een ontzettende goede fit.’, voegt Martèn de Prez, mede-eigenaar van aNewSpring, toe.

Het interview met Marlijn van de Kerkhof op de website van aNewSpring gaat verder in op zaken die zij tegenkwam bij de ISO 27001 certificering. Het interview legt ook uit hoe rickrolling is gebruikt om het gedrag van medewerkers te beïnvloeden.

Over aNewSpring
aNewSpring biedt opleiders een innovatief leerplatform aan dat hen in staat stelt blended learning te maken en te verspreiden. Het platform zet de deelnemer centraal en biedt talloze mogelijkheden om learning journeys te ontwikkelen met adaptive learning en social learning elementen.

Meer dan 400 klanten gebruiken aNewSpring om professionals een inspirerende learning journey te bieden. Ruim een miljoen mensen hebben een learning journey ervaren via het aNewSpring platform.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Meest gelezen nieuws

24-08

Train je interne coach!

Door: TrainTool
29-08

Avans Plus Postbachelor opleiding e-Learning

Door: Marcel de Leeuwe (redactie)
30-08

VU stapt optimistisch over naar Canvas

Door: de Redactie

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt