Agenda

Een overzicht van aanstaande evenementen in het e-learning vakgebied.


26-10-2017 - 27-10-2017 | Article Rating | (0) reacties

Learning & Student Analytics Conference

Lokatie: REC-A building: Nieuwe Achtergracht 166 1018
Registreren: http://www.lsac2017.org/
Contact:

Onderzoeken met betrekking tot Learning & Student Analytics vinden steeds beter hun weg richting de praktijk. Om de gebruikte technologieën en voorbeelden van good practices onder de aandacht te brengen, organiseren het Amsterdam Center for Learning Analytics en Eduworks op 26 en 27 oktober een Learning & Student Analytics Conference bij de UvA.

Trends en beleid

Learning Analytics is een bijzonder relevant onderwerp voor zowel de onderwijs- als onderzoekswereld, waarbij geavanceerde technologieën zoals big data en data-gestuurde besluitvorming worden ingezet. Learning Analytics staat daarom hoog op de SURF-agenda. Dit evenement probeert onderzoekers en deskundigen uit verschillende disciplines (o.a. onderwijs, techniek, informatica, management, psychologie, economie, IT-beveiliging), beleidsmakers, onderwijsspecialisten, studenten en werkgevers samen te brengen om zo de meest recente onderzoeksresultaten rond Learning Analytics te delen en te bespreken. De conferentie biedt voor stakeholders bovendien een platform om inhoudelijke discussies over trends en beleid aan te gaan.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website