Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 22-06-2017 | Article Rating | (0) reacties

Josh Bersin gelooft in ‘TV-stijl’-leren

Josh Bersin gelooft in ‘TV-stijl’-leren Josh Bersin gelooft in de opmars van ‘TV-stijl’-leren volgens zijn recente artikel. Daarmee zet hij de verwachting neer dat de nieuwste LMS systemen de volgende fase in corporate leren in gaan: microlearning. Met zelfs een apart kanaal voor microlearnings die door collega’s en werkgever gemaakt zijn voor de lerende.
Let’s Learn! staat achter de visie van Josh Bersin: leren met een breed lcms waar veel verschillende content in hangt is leuk. Als dat tenminste een Netflix-achtig systeem is, met ook tips, populaire content en adviezen voor de lerende. De lerende krijgt aanbevolen wat interessant is voor hem of haar. Dat maakt dat hij of zij mee kan praten bij het koffie-apparaat en weet wat er te doen is in de wereld van zijn of haar werk en professie.

Lees hier het gehele artikel van Josh Bersin online. 

https://www.linkedin.com/pulse/new-world-corporate-learning-arrives-looks-like-tv-josh-bersin

Meer weten over de visie van Let's Learn! op leren en microlearning? kijk dan op website van Let's Learn of onze pagina bij eLearning.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.