Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 19-06-2017 | Article Rating | (0) reacties

Genomineerde opleiders Computable Awards 2017

Genomineerde opleiders Computable Awards 2017

ICT-vakblad Computable heeft bekendgemaakt welke ict-opleiders zijn genomineerd voor de Computable Awards 2017. Het gaat om de volgende 10 opleiders: Amsterdam School of Data Science, Capgemini Academy, ICT Lab Utrecht, Instruqt, IT Academy Noord-Nederland, JADS, MyCademy, Open Universiteit, Prowareness en Young Brainport Summer School. De winnaar wordt op 31 oktober bekend gemaakt.

MyCademy is als enige van de genomineerden een 100% online platform dat e-learning combineert met een community, een kennisbank, performance support voor dagelijkse ondersteuning, oefenexamens, kennismanagement-tools en vraag- en antwoordmogelijkheden met peers. Aan veel trainingen en examens zijn officiële certificaten verbonden.

Bron: Computable


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.