Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 12-06-2017 | Article Rating | (0) reacties

Nieuwe aanbieder van micro learning

Nieuwe aanbieder van micro learning

Let’s Learn! is een jong bedrijf dat zich richt op het maken van microlearnings voor bedrijven en consumenten. Het bedrijf werkt in opdracht of is zelf initiatiefnemer. De microlearnings worden aangeboden als video. Deze worden met inhoudelijke specialisten gemaakt en zijn toegankelijk op alle (mobile) devices.

De serie Koffie met Irma van der Vorst, advocaat Arbeidsrecht en HR bijvoorbeeld wordt gemaakt met mr. Irma van der Vorst. Zij is al ruim 25 jaar werkzaam als advocaat Arbeidsrecht en HR. Momenteel is ze partner bij Advocaten Van Oranje in Amsterdam. Van der Vorst geeft daarnaast les aan de Erasmus Academie in Rotterdam in het vak arbeidsrecht voor post academisch onderwijs.

Micro Learning

Microlearnings zijn mini e-learnings die goed doorzoekbaar zijn op alle devices. In VS al een grote trend, terwijl ze in Nederland net hun intrede doen. De serie over arbeidsrecht is ontstaan uit frustratie over de saaie verplichte e-learnings en webinars. Van der Vorst heeft meegewerkt aan die vormen van e-learning, maar zij merkte dat webinars na het uitzendmoment niet meer bekeken werden. Terwijl zij wel de vragen over de content bleef ontvangen. Vaak waren de klanten de inhoud alweer vergeten of was het lastig om de e-learning of webinar snel te doorzoeken. Microlearnings zijn hier juist geschikt voor. Daarnaast zijn microlearnings op alle devices te volgen. De kennis is altijd bij de hand, want tenslotte hebben we onze smartphone altijd binnen handbereik.

Arbeidsrecht en HR

In de serie Koffie met Irma van der Vorst, advocaat Arbeidsrecht en HR zijn drie wetten uitgewerkt: Wet Flexibel Werken, Wet Werk en Zekerheid en Wet Verbetering Poortwachter. De microlearnings worden continu aangevuld met jurisprudentie en nieuwe content. Hierdoor is de kennis altijd up to date.

Meer informatie:

Let's Learn!

info@lets-learn.nl

www.lets-learn.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.