Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 27-03-2017 | Article Rating | (0) reacties

Studytube: nieuw platform en groeikapitaal

Studytube: nieuw platform en groeikapitaal

De Nederlandse startup Studytube lanceert het Medewerker Ontwikkelingsplatform, bedoeld voor de ontwikkeling van medewerkers binnen organisaties. Het platform wil het HR-afdelingen makkelijker maken om de regie te voeren over het leren van hun werknemers. Om de plannen te verwezenlijken, heeft de startup €2 miljoen groeikapitaal opgehaald bij Vortex Capital en bij henQ, de investeerder die al eerder instapte.

Organisaties kunnen met Studytube hun eigen selectie maken uit een leeraanbod van 25.000 micro-, online, blended en klassikale trainingen. Met behulp van de auteurstool kunnen zij dit aanbod uitbreiden met bedrijfsspecifieke trainingen.

Studytube is opgericht in 2010, bedoeld als online studiecoach voor rechten- en economiestudenten. Inmiddels heeft Studytube meer dan 40 medewerkers en ruim 200.000 gebruikers. Er zijn al meer dan honderd organisaties bij Studytube aangesloten, waaronder de Hogeschool Utrecht, Manpower Group, BMC, Crédit Agricole en Zorg en Zekerheid.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.