Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Marcel de Leeuwe (redactie) | 07-09-2014 | Article Rating | (0) reacties

Ga je mee naar Learning 2014?

_L2014Sinds ongeveer 1998 geniet ik erg van de learning events van Elliott Masie. Dit jaar gaan we met een hele Nederlandse groep naar Learning 2014 in Orlando. Op zondag 26 oktober start het event en woensdagmiddag 29 oktober 2014 sluit Masie het weer af. Ga jij ook mee?

Waarom goed?

Het event is heel afwisselend ontworpen en biedt voor ieder wat wils: je kiest uit de vele sessies de vorm en inhoud die bij je eigen wensen past en de kwaliteit van de meeste sessies is heel hoog. Zelf heb ik 3 keer een sessie verzorgd en elk type sessie heeft strakke richtlijnen zodat je als bezoeker weet wat je kunt verwachten. Amerikanen ontwerpen zo’n event met erg veel aandacht en de afwijkende aanpak en zienswijze brengt je op nieuwe ideeën en laat je nadenken over je eigen concepten en aannames. Het beste aspect vind ik dat je met zo’n meerdaags event echt van ‘s morgens 8.00 tot ‘s avonds laat met je vak bezig bent.

Meer indrukken

Vorig jaar heb ik natuurlijk geblogd, zie alle blogposts over Learning 2013. Verder kun je de foto’s van Learning 2013 vinden op mijn Flickr pagina, in een verzameling en in een slideshow.

Ook krijg je een idee bij het bekijken van 3 video’s die ik heb gemaakt.

Sfeerimpressie Learning 2013:

Weergave activiteit waarbij je in een team een pitstop uitvoert:

Interview met Elliott Masie (interviewer Rens van Wingerden)

Meegaan?

Dit jaar gaan we met een hele groep Nederlanders. Als je je met ons aanmeldt dan krijg je een beetje korting. We gaan ook nog wat extra activiteiten doen. Alfred Remmits biedt zelfs een geheel georganiseerde learning reis aan met prachtige extra zaken zoals een aantal bezoeken aan bedrijfsopleidingsafdelingen. Zie de pdf Learning Journey 2014 beschrijving. Als je aan die grote reis georganiseerd door Alfred Remmits wil deelnemen kun je hem mailen en als je aan de ‘gewone versie’ wil deelnemen dan kun je Ank Dierckx van SBO mailen.

Als je nog vragen hebt over Learning 2014 dan kun je mij mailen of bellen (06-398 389 89). Tot in Orlando!

 


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: