Agenda

Een overzicht van aanstaande evenementen in het e-learning vakgebied.


3-11-2016 - 31-12-2016 | Article Rating | (0) reacties

Fontys post hbo-opleiding e-Learning

Lokatie: Zaalverhuur 7, Utrecht
Registreren: https://fontys.nl/Professionals-en-werkgevers/Opleidingen-en-cursussen/ICT-Post-hbo-opleidingen/Post-hbo-opleiding-e-Learning.htm?
Contact: Astrid de Laat (Fontys)

Deze opleiding, die uniek is in Nederland, wordt vormgegeven aan de hand van blended learning: Een afwisseling van 12 face-to-face bijeenkomsten (in Utrecht), en online leren (via de leeromgeving en met 7 webinars). Op twee hele trainingsdagen wordt praktisch gewerkt met video (filmen en monteren) en met een breed scale aan e-Learningtools. Een avondexcursie naar een e-Learningbedrijf maakt ook deel uit van het programma. Je leert zowel samen als individueel. Daarnaast zorg je voor een hoge transfer door de 4 grote praktijkopdrachten die je in je eigen werkcontext uitvoert.

De hoofddocent is onafhankelijk e-Learning specialist Marcel de Leeuwe (Leerbeleving en redacteur van e-Learning.nl) en topspecialisten in de wereld van e-Learning spelen een rol als gastdocent. Gastdocenten zijn Wilfred Rubens (onafhankelijke e-Learning adviseur), Hans de Zwart (Bits of Freedom), Jeroen Krouwels (Noordhoff Health), Fons van den Berg (See Genius) en Cherida Louz (Bem Development).


Sinds 2000 biedt deze post hbo-opleiding een gedegen basis voor learning professionals in het onderwijs, de zorg, de overheid, non-profit organisaties en het bedrijfsleven.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: