Agenda

Een overzicht van aanstaande evenementen in het e-learning vakgebied.


13-12-2012 - 13-12-2012 | Article Rating | (0) reacties

Webinar Talent Management: Hoe zorg je dat je medewerkers zich blijven ontwikkelen?

Lokatie: Webinar
Registreren: https://www3.gotomeeting.com/register/446766374
Contact: Graciela Alarcon

Het is belangrijk dat organisaties medewerkers stimuleren en een platform bieden om zichzelf te ontwikkelen. Uit een onderzoek van Lumesse bleek dat HR-managers niet snel genoeg kunnen inspelen op de wensen en de vraag van hun medewerkers. Hoe zorg je als HR-manager dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en dat je ze weet te binden en te boeien? Nog belangrijker hoe zorg je dat je op een flexibele en snelle manier kunt inspelen op de verschillende behoeften en wensen van je medewerkers?

In dit webinar legt Ralph Brasker, Head of Product Marketing bij Lumesse, uit wat de  verdere bevindingen van het onderzoek waren, hoe op een 'agile' manier ingespeeld kan worden op verschillende opleidingswensen. Ook zal er in het webinar uitgelegd worden wat de visie van Lumesse op e-learning is, hoe cursusaanbod flexibeler gemaakt kan worden en hoe het makelijker te delen en welke verschuivingen en trends we zien binnen learning.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: